Hotel-lodgerie

Dominica: tropische stranden en lagunes

block
Afbeelding doorscmikeburton

De Dominicaanse Republiek is een populaire bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar prachtige stranden en kristalhelder water. Met meer dan 1.600 kilometer kustlijn biedt het land een overvloed aan keuzes voor zon- en zeeliefhebbers.

De stranden van Punta Cana behoren tot de meest bekende en bezochte van het land. Met hun zachte witte zand en turquoise water vormen ze de perfecte achtergrond voor een ontspannen strandvakantie. De talloze resorts langs de kustlijn bieden luxe accommodaties en tal van activiteiten voor alle leeftijden.

Naast de prachtige stranden staat de Dominicaanse Republiek ook bekend om zijn betoverende lagunes. Een van de meest populaire is de Laguna Gri-Gri, gelegen in de buurt van de stad Rio San Juan. Deze schilderachtige lagune wordt omringd door weelderige groene heuvels en biedt de mogelijkheid om te kajakken, zwemmen en ontspannen in de rustige omgeving.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie of avontuurlijke wateractiviteiten, de Dominicaanse Republiek heeft voor elk wat wils. Met zijn adembenemende natuurlijke schoonheid en gastvrije bevolking is het land echt een paradijs op aarde.

Sponsored by: Phuket Island View Hotel SHA Plus+ reviews