Hotel-lodgerie

Benidorm, Spanje: stranden en entertainment aan de Middellandse Zeekust

block
Afbeelding doorboklm

Benidorm is een populaire badplaats gelegen aan de Middellandse Zee in Spanje. Het staat bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, waardoor het een favoriete bestemming is voor toeristen van over de hele wereld.

Een van de belangrijkste attracties van Benidorm zijn de prachtige stranden. Met kilometers aan gouden zandstranden en kristalhelder water is het de perfecte plek om te zonnebaden, zwemmen en watersporten te beoefenen. De populairste stranden zijn Levante en Poniente, waar bezoekers kunnen genieten van de zon en de zee, evenals tal van bars, restaurants en winkels in de omgeving.

Naast de stranden biedt Benidorm ook een breed scala aan entertainmentopties. Van waterparken en pretparken tot live muziek en theatershows, er is altijd wel iets te doen in deze levendige stad. Voor degenen die op zoek zijn naar adrenaline is er zelfs de mogelijkheid om te skydiven of te paragliden boven de prachtige kustlijn.

Kortom, Benidorm is een bestemming die voor ieder wat wils biedt. Of je nu op zoek bent naar ontspanning op het strand of opwinding en avontuur, deze badplaats heeft het allemaal.